slide omgeving

Er is veel te zien, doen en beleven in Drenthe! Bekijk onze tips

De leukste activiteiten

Maak uw verblijf op de Steenbergerhoeve nog leuker door deel te nemen aan een van onze geweldige activiteiten! Wij organiseren met veel enthousiasme diverse evenementen voor u.

Lees alles over de activiteiten

Veel speelplezier voor de kinderen

De Steenbergerhoeve is een groot speelparadijs voor kinderen! De stoere speeltuin, het mooie bos en de vele mogelijke uitstapjes in de omgeving zorgen ervoor dat kinderen een onvergetelijke tijd beleven!

Lees alles over de speelfaciliteiten

Er op uit in Drenthe

Fietsen, wandelen, cultuur snuiven of lekker op een terrasje zitten. In de omgeving van de Steenbergerhoeve hoeft u zich geen moment te vervelen. Er is namelijk meer dan genoeg te beleven!

Lees alles over de eropuit mogelijkheden

Eten en drinken

In de omgeving van Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve zijn er talloze mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan. Of u nu een simpele maaltijd wilt afhalen of luxe wilt dineren, voor elke wens is er een passend aanbod.

Bekijk de mogelijkheden

Activiteiten met zorg

Zorgaccommodatie de Steenbergerhoeve is een ster in het organiseren van activiteiten, ook voor mensen met een beperking. Wat dacht u van een indrukwekkende roofvogelshow, djembé lessen of een huifkartocht? Wij organiseren graag een passende activiteit voor u.

Lees alles over de actitviteiten

Omgeving groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve