slide zakelijk

Unieke vergaderlocatie in Drenthe

Onze luxe vergaderlocatie in Drenthe zorgt ervoor dat u de zaken eens vanuit een ander perspectief bekijkt. Dit komt mede door de bijzondere ligging van de Steenbergerhoeve. U vindt bij ons namelijk veel groen, prachtige bomen en unieke, Drentse vergezichten. Ook de nostalgische elementen van de boerderij gecombineerd met moderne, hedendaagse gemakken dragen bij aan een frisse blik.

Diverse vergaderruimtes in vergaderlocatie de Steenbergerhoeve in Drenthe

vergaderlocatie drentheDe Steenbergerhoeve beschikt over diverse vergaderruimtes voor vergaderingen in Drenthe met 20 tot wel 50 personen. Zo kunnen er op de eerste verdieping van de Jagershut en de Kalverhokken tot wel 20 personen informeel vergaderen. Op de begane grond van de Jagershut kunnen grotere zakelijke evenementen tot 50 personen worden georganiseerd. Denk hierbij onder andere aan presentaties en lezingen.

De Hooivakken en de Deel zijn met een capaciteit van respectievelijk 10 en 12 personen perfect voor brainstormsessies of informele vergaderingen met een kleine groep. Het is ook mogelijk om een grote ruimte te kiezen en daarna in andere ruimtes uiteen te gaan om los van elkaar de zaken te bespreken.

 

Vergaderlocatie in Drenthe met moderne faciliteiten

Uiteraard bieden wij in onze vergaderlocatie in Drenthe diverse vergaderfaciliteiten zodat alle zakelijke besprekingen extra soepel verlopen. Zo is er draadloos internet waar u gratis gebruik van mag maken. Ook zijn er flip-overs met viltstiften en beamers met bijbehorende schermen. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het organiseren van een vergadering. 

Vergaderarrangementen

vergaderlocatie in DrentheOp onze vergaderlocatie in Drenthe zijn diverse arrangementen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een dagdeel vergaderen met bijvoorbeeld een koffie- en theearrangement. Wanneer u een hele dag vergadert, kunt u tijdens de middagpauze genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een diner. Wilt u graag overnachten op de Steenbergerhoeve? Kies dan voor een meerdaags vergaderarrangement met overnachting, ontbijt, lunch en diner! Wij bieden doordeweeks vergaderarrangementen tot maximaal 32 uur.

Vraag offerte aan

Zakelijke mogelijkheden bij de Steenbergerhoeve