slide kids

Sport en spel op de Steenbergerhoeve

De ruime opzet van de Steenbergerhoeve zorgt ervoor dat er rondom de accommodaties meer dan genoeg ruimte voor sport en spel. Zo bestaat het grote sportveld uit maar liefst 1 hectare en is het voorzien van diverse sportattributen!

Trainingskamp of uitje met de sportvereniging

Ons grote sportveld zorgt ervoor dat wij een uitstekende groepsaccommodatie voor diverse sportteams zijn. Het sportveld staat tijdens uw verblijf op de Steenbergerhoeve tot uw beschikking waardoor u gewoon dagelijks kunt trainen.

Vanaf elke groepsaccommodatie is het sportveld goed te bereiken. Hierdoor is het eenvoudig om bijvoorbeeld uw dag te beginnen met een gezamenlijk warming-up of het sportveld te gebruiken als verzamelplek. Op het veld vindt u grote doelen om te voetballen, een volleybalnet en een grote trampoline.

De vele mogelijkheden van het sportveld

Daarnaast is er natuurlijk meer dan genoeg gelegenheid om hier andere activiteiten te organiseren. Zo zijn er genoeg leuke dingen te verzinnen wanneer u met een groep jonge kinderen op vakantie bent! Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterballonnengevecht als de zomer eenmaal is aangebroken?

De Steenbergerhoeve helpt u graag bij het organiseren van leuke activiteiten en evenementen. Wij kunnen u bijstaan met advies en raad, maar ook met het organiseren van de catering of het leveren van belangrijke spullen. In overleg is veel mogelijk!