slide zakelijk

Vergaderen in Drenthe bij de Steenbergerhoeve

De Steenbergerhoeve is bij uitstek de perfecte vergaderlocatie! De groene omgeving van de groepsaccommodatie zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op de vergadering en niet hoeft te denken aan kantoor. Het is de ideale situatie om nieuwe mogelijkheden te bekijken. Laat u inspireren door de authentieke boerderij, de prachtige natuur en de relaxte sfeer. Uw heisessie, brainstormmiddag of vergaderweekend wordt gegarandeerd een succes op de Steenbergerhoeve!

Vergaderlocatie in Drenthe

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve is de perfecte locatie voor een vergadering in Drenthe. Het uitzicht op de Drentse natuur werkt inspirerend en ontspannend waardoor de beste ideeën ontstaan. Uiteraard zorgen wij niet alleen voor een vergaderlocatie in Drenthe, maar ook de innerlijke mens wordt niet vergeten.

Bekijk onze vergaderlocaties

Vergaderarrangementen

Wilt u een halve of hele dag vergaderen? Of misschien zelfs meerdere dagen? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben een aantal aantrekkelijke vergaderarrangementen samengesteld. Heeft u extra wensen, laat het ons dan weten dan stellen wij graag een speciaal vergaderarrangement voor u samen.

Bekijk onze arrangementen

Vergaderen en overnachten

Na een intensieve dag vergaderen nog helemaal naar huis rijden is niet nodig, u kunt namelijk ook overnachten in onze luxe groepsaccommodatie! Maak gebruik van de uitstekende faciliteiten en stap in de hottub of sauna, of combineer uw verblijf met een drankje in de Jagershut.

Bekijk onze accommodaties

Sluit de dag af met een bedrijfsfeest

De Jagershut is de ultieme locatie voor een bedrijfsfeest. Een multifunctionele ruimte biedt ruimte voor activiteiten, een spel of quiz. Aan het einde van de avond kunnen de tafels opzij, de professionele muziekinstallatie aangezet worden en is het tijd voor een knallende afsluiting.

Ontdek de mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden bij de Steenbergerhoeve