slide familie

Familieweekend in Drenthe

familieweekend drenthe

Wilt u dit jaar een familieweekend in Drenthe organiseren? Ontdek de mogelijkheden bij de Steenbergerhoeve in Zuidwolde! Naast onze gastvrijheid en uitstekende service geniet u met maximaal 41 personen van een geweldig verblijf in onze sfeervolle en luxe groepsaccommodatie in Drenthe.

De Steenbergerhoeve is van oorsprong een boerderij uit 1862 en is omgebouwd tot een prachtige groepsaccommodatie. Tijdens de verbouwing zijn vele nostalgische elementen van de goed bewaard gebleven. Deze elementen in combinatie met luxe faciliteiten maken uw verblijf uniek en aangenaam. Boek tijdens uw familieweekend in Drenthe één van onze geweldige activiteiten bij om het plaatje helemaal compleet te maken. Kortom: bij de Steenbergerhoeve beleeft u een geweldige tijd met uw familie.

 

Elke groep is van harte welkom voor een familieweekend in Drenthe!

Of u nu met een grote of kleine groep een geweldig familieweekend in Drenthe wilt beleven: de Steenbergerhoeve heeft voor elke wens een passend aanbod. Zo bestaat onze luxe groepsaccommodatie uit verschillende accommodaties die ook apart gehuurd kunnen worden.

De kleinste accommodatie is uitermate geschikt voor 10 personen en in de gehele groepsaccommodatie kunnen maar liefst maximaal 41 personen overnachten.

Bekijk onze familiehuizen

De Deele
20
9
8
 • ruime woonkamer
 • grote keuken
De Hooivakken
11
5
3
 • kast vol verhalen
 • sfeervol & huiselijk
De Kalverhokken
10
5
3
 • sfeervol & knus
 • veel privacy
Het Erf
41
19
14
 • exclusieve accommodatie
 • inclusief feestlocatie
De Steenberg
21
10
6
 • geschakelde accommodatie
 • 2 woonkamers
De Paardenstal
31
14
11
 • geschakelde accommodatie
 • 2 woonkamers

Een familieweekend in Drenthe bij de Steenbergerhoeve = voor iedereen!

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen mee kan tijdens een familieweekend in Drenthe en een onbezorgde tijd beleeft. Zo beschikken onze accommodaties over diverse zorgfaciliteiten. Denk hierbij aan drempelloze doorgangen, extra brede deuren, en een aantal hoog-laag bedden en aangepaste badkamers. Heeft u specifieke wensen op het gebied van zorg of hulpmiddelen? Geef het dan aan ons door en wij zorgen ervoor dat het u aan helemaal niets ontbreekt.

Bekijk onze zorgaccommodaties

Wellnessweekend met de familie

familieweekend in drentheBij de Steenbergerhoeve kunt u samen met uw familie heerlijk ontspannen met onze wellnessfaciliteiten. Zo wordt u helemaal zen in de sauna.

Maar er is nog meer… een hottub! Hierin komt u door het heerlijke warme water helemaal tot rust. Net zoals de sauna helpt de hottub om uw lichaam te ontspannen.

Iets te vieren? De Steenbergerhoeve heeft alles in huis voor een spetterend feest!

Combineer uw familieweekend in Drenthe met een uniek feestje op onze ideale feestlocatie. Of u nu een verjaardag, bruiloft of jubileum wilt vieren? De Steenbergerhoeve denkt graag mee. Onze boerderij en bijbehorende Jagershut zijn bij uitstek geschikt om een succesvol feest te geven en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo zorgen wij ervoor dat het u aan niets te kort komt.

Goed om te weten: als u groepsaccommodatie het Erf huurt, dan kunt u de Jagershut kosteloos gebruiken!

Leuke uitstapjes in de omgeving

In de omgeving zijn er vele uitstapje om met de hele familie te maken. Er is meer dan genoeg te beleven. In de directe omgeving van onze groepsaccommodatie in Zuidwolde vindt u veel gezelligheid aan de leuke terrasjes, sfeervolle restaurants en leuke winkeltjes.

Op een klein half uurtje rijden ligt de spectaculaire dierenwereld Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ideaal voor een uitstapje met de kinderen. Op een leuke manier leert u interessante weetjes, beleeft u onverwachte avonturen en maken de kinderen urenlang plezier op de bijzondere speelplekken.

Meer informatie over een familieweekend in Drenthe bij de Steenbergerhoeve

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een familieweekend in Drenthe bij de Steenbergerhoeve? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.