slide familie

Genieten van luxe en wellness in Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve

Wellness en een vakantie met familie of vrienden in Drenthe, het klinkt als een onlogische combinatie, maar niets is minder waar! Bij Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve in Zuidwolde vindt u namelijk diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat u compleet kunt ontspannen en weer even helemaal tot rust kunt komen.

Relaxen in de sauna

Onze mooie sauna is ruim, biedt u de ultieme vorm van ontspanning en is de perfecte manier om na een fijne dag even helemaal te relaxen. De ruimte is groot genoeg voor 8 personen. U kunt er dus voor kiezen om met een select gezelschap te genieten van de warmte, maar uiteraard staat het u ook helemaal vrij om er alleen in plaats te nemen.

Het gebruik van de sauna kent vele voordelen. Naast de eerder genoemde reden, dat u er van tot rust komt, is het ook nog eens goed voor uw lichaam. Na een bezoek aan de sauna valt u heerlijk in slaap op de comfortabele bedden.

Ontspannen in de hottub

Maar de luxe op de Steenbergerhoeve houdt na de sauna niet op! Er is staat namelijk ook een hottub tot uw beschikking. Het warme water van de hottub heeft net zo'n weldadige invloed op het lichaam als de sauna. Ook hier kunt u dus optimaal genieten van de rust en de ontspanning!

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve zorgt dus niet alleen voor een hoop vertier, maar ook zeker voor de nodige ontspanning! U hoeft alleen nog maar te genieten…

Meer informatie

Tegen een geringe vergoeding van € 75,- kunt u gedurende uw verblijf gebruik maken van de sauna en de hottub. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Wellness bij de Steenbergerhoeve