slide zorg1

Dé zorgaccommodatie in Drenthe:De Steenbergerhoeve

De Steenbergerhoeve is een luxe zorgaccommodatie in Drenthe. De groepsaccommodatie is volledig aangepast waardoor mindervaliden of gasten met een beperking een heerlijk ontspannen vakantie beleven. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij een luxe zorgaccommodatie in Drenthe zijn.

Overnachten in een zorgaccommodatie in Drenthe

De Steenbergerhoeve is een geschakelde luxe zorgaccommodatie in Drenthe voor groepen met minimaal 10 en maximaal 41 personen. Diverse slaapkamers zijn voorzien van electrische hoog-laagbedden en aangepaste badkamers. En dat de accommodaties rolstoeltoegankelijk zijn, dat is voor ons logisch evenals onze gastvrijheid en service.

Bekijk onze accommodaties

Uitstekende faciliteiten in de zorgaccommodaties

De aangepaste groepsaccommodaties zijn voorzien van alle gemakken. De gezellig ingerichte woonkamers zijn de ideale plek voor de dagbesteding, maar ook om even heerlijk te ontspannen tijdens de vakantie. Daarnaast biedt het recreatieveld mogelijkheid voor een spelletje of activiteit. De uitgebreide keuken biedt alles om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Lees alles over de faciliteiten

Dagbesteding

Doel van de dagbesteding is om de gast een geweldige dag te bezorgen en daar doen de gediplomeerde begeleiders hun uiterste best voor! De dagbesteding bestaat uit diverse activiteiten en een warme lunch. Wij bieden graag zorg op maat en bieden dan ook een wisselend programma.

Lees alles over de dagbesteding

Activiteiten met zorg

Zorgaccommodatie de Steenbergerhoeve is een ster in het organiseren van activiteiten, ook voor mensen met een beperking. Wat dacht u van een indrukwekkende roofvogelshow, djembé lessen of een huifkartocht? Wij organiseren graag een passende activiteit voor u.

Lees alles over de actitviteiten

Wij staan graag voor u in de keuken

Als u onze zorgaccommodatie in Drenthe huurt heeft u misschien niet altijd zin om te koken, maar wilt u graag plezier maken en genieten van een fijn verblijf. Dat kan bij de Steenbergerhoeve! Wij verzorgen graag uw barbecue of complete maaltijd.

Lees alles over de catering