slide familie

Vakantiehuis in Drenthe huren: waanzinnige vakantie bij de Steenbergerhoeve

vakantiehuis drenthe steenbergerhoeveEen vakantiehuis in Drenthe huren doet u natuurlijk bij de Steenbergerhoeve. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot vakantiehuis: wij hebben voor elk wat wils. Zo bieden we o.a. luxe vakantiehuisjes voor kleine én grote groepen van 8 tot maximaal 44 personen.

Een vakantie op de Steenbergerhoeve is ideaal voor mensen die graag overdag leuke activiteiten willen doen, maar ’s avonds tot rust willen komen in een sfeervol vakantiehuis in Drenthe. Wist u dat De Steenbergerhoeve ook over diverse wellness faciliteiten beschikt? U komt helemaal tot rust tijdens uw vakantie in Drenthe!

Bekijk onze vakantiehuizen

 

Vakantiehuis in Drenthe bij de Steenbergerhoeve: een kinderparadijs!

De kinderen krijgen geen mogelijkheid om zich te vervelen tijdens uw vakantie in dit vakantiehuis in Drenthe. De Steenbergerhoeve is werkelijk waar een groot speelparadijs voor de kinderen. Het is hier altijd een groot feest. Zo kunnen ze naar hartenlust spelen in de speeltuin met een schommel, klimkasteel, wip en trampoline! Een potje voetballen? Ook dat is mogelijk bij de Steenbergerhoeve. Naast het speeltuin ligt een sportveld waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Op ontdekkingsreis door de bossen? Ga op zoek naar dieren en bijzondere planten of speel verstoppetje in de bossen. Hier kunt u overigens prachtige wandelingen maken.

Ga eropuit tijdens uw vakantie in ons vakantiehuis in Drenthe

vakantiehuis drenthe steenbergerhoeve Door de perfecte ligging van dit vakantiehuis in Drenthe is er enorm veel te beleven in de omgeving. De Steenbergerhoeve ligt aan de rand van het dorpje Zuidwolde. In dit pittoreske plaatsje vindt u vele leuke terrasjes, sfeervolle restaurants en winkeltjes. Maak ook zeker een wandel- of fietstocht door de bosrijke omgeving van de Steenbergerhoeve.

Met de kinderen op pad? Ontmoet Randy en Rosie in Attractiepark Slagharen in Hardenberg, knuffel met dieren op de Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold of maak een reis door de verschillende werelddelen in Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Meer weten over het vakantiehuis in Drenthe bij de Steenbergerhoeve?

Wilt u eerst meer weten over dit vakantiehuis in Drenthe, neem dan contact met ons op. Bent u over stag? Reserveer online dan direct uw welverdiende vakantie in ons vakantiehuis in Drenthe.