slide zorg1

Faciliteiten Zorg

Het doel van de Steenbergerhoeve is om alle gasten een geweldige tijd te bezorgen. Ook als dat voor sommige gasten iets minder vanzelfsprekend is. Daarom hebben wij geïnvesteerd in de faciliteiten voor mensen met een beperking. Hierdoor zijn onze groepsaccommodaties, het terrein en alle andere gelegenheden ook gewoon bereikbaar voor gasten in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn. Op de Steenbergerhoeve is het voor iedereen genieten!

Aangepaste slaapkamers en badkamers

In de diverse groepsaccommodaties zijn de slaapkamers zowel op de begane grond als de eerste verdieping gelegen. De slaapkamers op de begane grond zijn volledig toegankelijk gemaakt voor mindervaliden. Dat wil zeggen dat ze zijn voorzien van electrische hoog-laagbedden en elke kamer beschikt over een aangepaste badkamer. De badkamer is voorzien van extra beugels bij het toilet en in de douche. Ook zijn de badkamers extra ruim wat draaien met de rolstoel vergemakkelijkt.

Activiteiten voor iedereen

Bij de Steenbergerhoeve zijn volop mogelijkheden voor activiteiten. Het grote speelveld biedt ruimte voor actieve bezigheden, echter zijn er ook mogelijkheden voor een gezamenlijk uitje. Een lichamelijke beperking is bij ons geen reden om thuis te blijven. Maak bijvoorbeeld een huifkartocht door de omgeving waarbij ook mensen met een handicap of in een rolstoel een leuke dag kunnen beleven. Ook de indrukwekkende vogelshow is altijd weer een groot succes. Of wat is er leuker dan samen muziek maken op een djembé?

Lees meer over de mogelijke activiteiten

Zorg op maat

Het is mogelijk om op de Steenbergerhoeve gebruik te maken van zorg op maat. De eigenaresse werkt zelf in de zorg en kan u dan ook voorzien van goed advies. Zijn er faciliteiten die u nog mist om een verblijf op de Steenbergerhoeve mogelijk te maken? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag verder!

Dagbesteding

Het doel van deze dagbesteding is om u een geweldig leuke dag te bezorgen. Daar doet de activiteitenbegeleidster met ervaring op gebied van verzorging dan ook haar uiterste best voor! Volgens een vaste structuur worden er in overleg met de gasten diverse activiteiten ondernomen met tussen de middag een heerlijke warme maaltijd. Uiteraard is er een diplomeerde verzorgende en verpleegkundige aanwezig voor de gewenste medische zorg. Ons team maakt er dan ook een onvergetelijke dag van!

Lees meer over de mogelijkheden

Impressie van een zorgvakantie