bg mobile

De Steenbergerhoeve, dé groepsaccommodatie in Drenthe!

De Steenbergerhoeve is niet zomaar een groepsaccommodatie in Drenthe. De boerderij uit 1862 is omgebouwd tot sfeervolle en luxe groepsaccommodatie in het gezellige dorpje Zuidwolde in Drenthe. De accommodatie is voorzien van alle gemakken en luxe om u een aangenaam verblijf met vrienden, familie of collega’s te bezorgen. Onze gastvrijheid en service maken uw verblijf in Drenthe helemaal compleet!

Luxe groepsaccommodatie in Drenthe

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve is een geschakelde luxe groepsaccommodatie voor groepen van minimaal 10 en maximaal 41 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, het enige wat u hoeft te doen is genieten van een aangenaam verblijf.

Bekijk onze accommodaties

Uitstekende faciliteiten

De groepsaccommodaties van de Steenbergerhoeve zijn voorzien van alle gemakken. Van sfeervol ingerichte woonkamer tot luxe keuken, van speeltuin tot wellness faciliteiten. Wij zorgen dat u tijdens uw verblijf niets te kort komt.

Lees alles over de faciliteiten

De leukste activiteiten in Drenthe

Een activiteit maakt uw verblijf met vrienden, familie of collega’s helemaal compleet. Wij helpen u daar graag mee en bieden u diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een roofvogelshow, huifkartocht, barbecue of djembé lessen?

Lees alles over de activiteiten

Wij staan graag voor u in de keuken

Als u een groepsaccommodatie in Drenthe huurt heeft u misschien niet altijd zin om te koken, maar wilt u graag plezier maken en genieten van een fijn verblijf. Dat kan bij de Steenbergerhoeve! Wij verzorgen graag uw barbecue of complete maaltijd.

Lees alles over de catering