slide feest2

Personeelsfeestjes en teambuilding in Drenthe

personeelsfeest of teambuildingVoor uw personeelsfeest of teambuildingssessie bent u van harte welkom op de Steenbergerhoeve in Drenthe! Wij organiseren met veel plezier een bijzondere dag voor u en uw collega's. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige barbecue met borrel, maar ook voor een complete dansavond in onze gezellige Jagershut! Ook wat betreft teambuilding heeft u volop keuze. Eén garantie heeft u zeker: aan het einde van de dag is uw team nog hechter!

Teambuilding

teambuildingIn samenwerking met verschillende lokale bedrijven organiseren wij de diverse activiteiten. Dit is perfect als u een dag met een collega's wilt werken aan teambuilding. Enkele aanraders zijn de segway tours of djembélessen. Ook activiteiten op maat zijn uiteraard mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!

Het feest van het jaar bij De Steenbergerhoeve!

personeelsfeestDe Steenbergerhoeve is de ideale locatie om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. U kunt dit meteen na uw (meerdaagse) vergadering plannen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom zonder vergaderarrangement.

Voor een avond vol muziek kunt u terecht in de Jagershut. Deze is voorzien van een ultramoderne muziekinstallatie en een sfeervolle bar. Op mooie dagen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het feestje buiten te vieren. Combineer het met een lopend buffet of een gezellige barbecue, en uw feest is gegarandeerd een groot succes!

Zakelijke mogelijkheden bij de Steenbergerhoeve