slide omgeving

Spectaculaire roofvogelshow van de valkenier

Op zoek naar een origineel uitje tijdens uw verblijf met vrienden, familie of collega’s? Reserveer dan een spectaculaire show van onze valkenier. Hij neemt u mee in de wereld van de gevleugelde vrienden en laat u een paar indrukwekkende roofvogels zien!

Een show om nooit te vergeten

De valkenier heeft diverse indrukwekkende roofvogels die hij graag aan u wil laten zien. Wat dacht u van een Oehoe met een spanwijdte van 150 cm? Of de steenarend met een spanwijdte van maar liefst 240 cm? De valkenier vertelt gepassioneerd over de roofvogels, onder andere waar ze vandaan komen, wat ze eten en hoe ze aan hun eten komen. Wanneer hij de vogels laat vliegen begrijpt u direct waarom wij het een indrukwekkende show noemen.

Leuke activiteit voor jong en oud

De valkenier weet een passende show te geven voor jong en oud. De oehoe en kerkuil zien er misschien lief uit met hun mooie veren, maar zijn door hun grootte erg imposant. Voor volwassenen en kinderen is het zeker een indrukwekkende ervaring om deze grote dieren van dichtbij te bekijken terwijl ze laag overvliegen.