slide kids

Kinderen vervelen zich geen moment!

De Steenbergerhoeve is een groepsaccommodatie voor jong en oud. Wij doen er met ons vijfsterrenbedrijf alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Voor kinderen betekent dat natuurlijk dat er geweldig leuke speelmogelijkheden zijn!

Te gekke speeltuin

Kinderen kunnen zich in de te gekke speeltuin gegarandeerd uren vermaken. Er is een gaaf klimkasteel, twee schommels, een wipwap en een duikelrek. Daarnaast kunnen ze in het zand de grootste zandkastelen bouwen. Voor de stoere kinderen is er een leuke glijbaan waar ze heerlijk vanaf kunnen roetsjen.

Ook is er een tafeltennistafel aanwezig waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Hier worden regelmatig de leukste tafeltennistoernooien georganiseerd. Wellicht is dit ook iets voor uw gezelschap?!

Alle overtollige energie kunnen de kinderen kwijt op onze mooie trampoline. Door de beperkte hoogte van de tramponline is hij zowel voor de kleine als de wat grotere kinderen veilig in gebruik en bovendien heel erg leuk!

Spelen kan overal!

Maar naast de mooie speeltuin en het grote sportveld, kan er ook op het terrein van de Steenbergerhoeve prima worden gespeeld. Verschillende accommodaties beschikken over een mooi terras met voldoende ruimte. Vooral voor ouders met kleine kinderen is dit geweldig. De kleintjes kunnen op deze manier lekker buitenspelen terwijl u gewoon vanuit uw comfortabele stoel een oogje in het zeil kunt houden.