slide kids

De leukste groepsactiviteiten in Drenthe

Op de Steenbergerhoeve zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit voor tien of voor 40 personen, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt!

De leukste groepsactiviteiten op de Steenbergerhoeve

Op de Steenbergerhoeve worden de meest uiteenlopende groepsactiviteiten georganiseerd. Zo is het mogelijk om een segway tour te maken. Maar ook geheel verzorgde buffetten en barbecues, een luchtkussen en een tocht met de huifkar behoren tot de mogelijkheden.

Vindt u het leuk om samen met uw gezelschap iets nieuws te leren? Volg dan een van onze djembé workshops! Een djembé is een Afrikaans muziekinstrument en zorgt voor swingende klanken. Deze workshop is dus gegarandeerd één groot feest!

Bijzondere groepsactiviteiten & workshops

Het is op de Steenbergerhoeve ook mogelijk om een speciaal feest te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kraamfeest, een verjaardag of een bruiloft. Het evenement kan dan extra bijzonder worden gemaakt met artiesten en typetjes, een valkenier of een gaaf thema!

In de directe omgeving is het mogelijk om een creatieve workshop te volgen, bijvoorbeeld een workshop handlettering of brushlettering, bij 't Bakhuus in Meppel. Deze workshops kunnen worden gegeven in Meppel of bij de Steenbergerhoeve. 

Uiteraard is dit slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Heeft u zelf een idee of wilt u graag dat wij met u meedenken? Geen probleem! Neem snel contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Bekijk de verschillende activiteiten