slide kids

Kinderen genieten op de Steenbergerhoeve

De Steenbergerhoeve is een groot speelparadijs voor kinderen! De stoere speeltuin, het mooie bos en de vele mogelijke uitstapjes in de omgeving zorgen ervoor dat kinderen een onvergetelijke tijd beleven!

Ravotten in de speeltuin en in het bos

Kinderen hebben op de Steenbergerhoeve niet eens tijd om zich te vervelen. Het is hier altijd één groot feest. Zo kunnen ze bijvoorbeeld heel de dag lekker spelen in onze mooie speeltuin. Deze is ingericht met een gave schommel, een klimkasteel, een wip en een leuke trampoline! De speeltuin ligt aan de rand van het sportveld waar onder andere kan worden gevoetbald.

Daarnaast zijn de bossen net buiten de Steenbergerhoeve ook erg leuk voor kinderen. Hier kunnen ze op zoek naar dieren en bijzondere planten of verstoppertje spelen. U kunt de mooiste wandelingen maken terwijl uw kinderen op ontdekkingsreis door het bos gaan.

Uitstapjes met kinderen

Ook als u graag een uitstapje maakt met uw kinderen, is er meer dan genoeg te doen! Zo liggen diverse speeltuinen en pretparken in de buurt van de Steenbergerhoeve. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het altijd gezellige Attractiepark Slagharen.

Ook de Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe is een echte aanrader. Kinderen kunnen met dieren knuffelen en het terrein verkennen met trekkers en skelters. Vooral voor kleinere kinderen is de Drentse Koe een belevenis!

Recreƫren bij de Steenbergerhoeve