bg mobile

Sfeervolle en comfortabele Bed & Breakfast in Drenthe

Zoek niet verder en boek bij De Steenbergerhoeve een sfeervolle Bed & Breakfast in Drenthe. De groepsaccommodaties De Deel, Hooivakken en Kalverhokken bieden ruime en heel comfortabele B&B-kamers voor 2 tot 3 personen. De bijzonder gezellige sfeer en de geweldige omgeving in en rondom Zuidwolde laten u genieten van een heerlijk verblijf!

Uitstekende faciliteiten B&B

Verblijf en overnacht in onze Bed & Breakfast in Drenthe en ervaar uitstekende faciliteiten. Elke accommodatie beschikt over een gezellige gezamenlijke woonkamer, uitgebreide keuken die van alle gemakken is voorzien, erg ruime slaapkamers en badkamers. Meer comfort? De zogenoemde opa & oma slaapkamers beschikken zelfs over elektrische hoog-laagbedden en aangepaste badkamers. In de gezellige jagershut nabij de B&B kunt u ’s morgens genieten van een heerlijk ontbijtje.

Eropuit in Drenthe

In de groene omgeving van Drenthe kunt u er heerlijk op uit gaan met het hele gezelschap. Fiets of wandel via de mooiste routes door de natuur in en rondom het dorpje Zuidwolde. Natuurlijk mag u het gemoedelijke dorpje zelf ook niet overslaan. Met haar pittoreske restaurantjes, cafeetjes en winkeltjes is het zeker de moeite waard om te bezoeken. Een verblijf met kinderen? Bezoek Attractiepark Drouwenerzand, Zwemparadijs De Bonte Wever en Wildlands Adventure Zoo Emmen en beleef een fantastische dag!

Reserveer online een B&B kamer