slide kids

Uitstekende faciliteiten voor een geslaagd verblijf

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve is niet alleen een sfeervolle accommodatie in Drenthe, er zijn ook uitstekende faciliteiten aanwezig voor een aangenaam verblijf. Dus of u nu op zoek bent naar een gezellig weekendje weg met vrienden, familie of collega’s, wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke tijd van te maken!

Sporten en spelen

De ruime opzet van de Steenbergerhoeve zorgt ervoor dat er rondom de accommodaties meer dan genoeg ruimte voor sport en spel. Zo bestaat het grote sportveld uit maar liefst 1 hectare en is het voorzien van diverse sportattributen!

Kinderen vervelen zich geen moment!

De Steenbergerhoeve is een groepsaccommodatie voor jong en oud. Wij doen er met ons vijfsterrenbedrijf alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Voor kinderen betekent dat natuurlijk dat er geweldig leuke speelmogelijkheden zijn!

Wellness faciliteiten

Wellness en een vakantie in Drenthe, het klinkt als een onlogische combinatie, maar niets is minder waar! Bij de Steenbergerhoeve vindt u namelijk diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat u compleet kunt ontspannen en weer even helemaal tot rust kunt komen.