slide familie

Bedrijfsuitje in Drenthe

bedrijfsuitje drenthe

Bedrijfsuitje in Drenthe organiseren? Kom dan naar de Steenbergerhoeve in Zuidwolde. Wij organiseren diverse leuke, unieke en gezellige bedrijfsactiviteiten. Met ons ruime aanbod is er voor elk soort bedrijfsuitje in Drenthe wel wat wils. Naast de ware uitdaging van een goede teambuilding staat ook het hebben van een onvergetelijke, maar vooral een gezellige tijd bij de Steenbergerhoeve centraal. Als u uw bedrijfsuitje door ons laat organiseren, dan denkt u er met veel plezier aan terug!

Origineel bedrijfsuitje in Drenthe

Een leuk bedrijfsuitje is een effectief bedrijfsuitje. Zeker als ze dan ook nog een origineel zijn. Ontdek samen met uw collega’s de omgeving op een unieke wijze, namelijk op een segway! Heeft u nog nooit op een segway gereden, wees gerust: voordat de tour begint krijgt u voldoende instructies en kunt u oefenen.

Een andere aanrader is het volgen van onze djembé workshop. Waant u zich in de Afrikaanse wereld met dit oud Afrikaans instrument waar het niet alleen gaat om de muziek die u ermee kunt maken, maar ook om het samenspel en de communicatie met uw collega’s.

Bekijk onze activteiten

Culinaire gezelligheid: compleet verzorgd bedrijfsuitje in Drenthe

bedrijfsuitje in drenthe

Ook voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Drenthe bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met lokale cateraars die u van gevarieerde buffetten en een gezellige barbecue kunnen voorzien. Door de uitstekende kwaliteit en bereiding van de (streek)producten geniet u van een overheerlijke maaltijd. Voor elk thema en budget hebben wij een passend aanbod.

Sluit de dag af met een knallend bedrijfsfeest!

Sluit het bedrijfsuitje in alle gezelligheid af met een knallend bedrijfsfeest op onze ideale feestlocatie. Onze boerderij en Jagershut zijn zeer geschikt om een succesvol, compleet feest te geven. Of u nu een formeel of informeel bedrijfsfeest wilt organiseren: wij denken graag met u mee. Zo kunnen wij ook bedrijfsfeesten met een specifieke thema of bedrijfsborrels verzorgen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Overnachten bij de Steenbergerhoeve

Na een bedrijfsuitje en/of een bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet naar huis te rijden! U kunt met maximaal 41 personen overnachten op de comfortabele bedden in groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve. Ideaal als u en uw collega’s van ver moeten reizen. Wat onze groepsaccommodatie zo bijzonder maakt naast de uitstekende gastvrijheid en service? Bij ons kunt u genieten van ontspanning en luxe met onze wellnessfaciliteiten.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje in Drenthe.