slide feest4

De artiesten maken er een bonte avond van!

Bij Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve in Drenthe is er altijd wel een reden om een feestje te vieren. Een vrijgezellenfeest, jubileum, bonte avond of gewoon omdat het vrijdag is. De artiesten van de Steenbergerhoeve weten wel raad met een feestje!

Huur een artiest

U wilt een groot feest geven, maar ook zeker weten dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. En hoe krijgt u iedereen in de feeststemming? Onze artiesten weten van elk feest een knallend feest te maken. Of u nu een zanger, bandje of een bepaald typetje zoekt, wij helpen u graag bij het organiseren van een spetterend feest!

Jagershut, de ideale feestlocatie

De Jagershut is een geweldige feestlocatie. Een sfeervol ingerichte zaal met een gezellige bar die indien gewenst helemaal aangekleed kan worden in een bepaald thema, bijvoorbeeld Hawaii of eigen 90’s party. In de Jagershut staat een professionele muziekinstallatie die een loepzuiver geluid geeft. De disco verlichting en rookmachine maken een feest helemaal af. In de Jagershut zijn alle technische ingrediënten voor een party aanwezig, dus wat ons betreft kan het dak eraf!