voorjaar header

Overnachten in vakantiehuis voorjaarsvakantie in Drenthe

Beleef het voorjaar in Drenthe en verlbijf en overnacht in een vakantiehuis op De Steenbergerhoeve. De vele speelvoorzieningen op het erf zorgen voor uren speelplezier voor de kinderen, terwijl u kunt genieten van onze exclusieve wellness tijdens uw verblijf in het vakantiehuis in de voorjaarsvakantie.

Faciliteiten vakantiewoning voorjaarsvakantie De Steenbergerhoeve

Het vakantiehuis voor groepen van 10 tot en met 41 personen bestaat uit vier geschakelde accommodaties die afzonderlijk of gecombineerd te boeken zijn en comfortabel en huiselijk zijn ingericht. Naast een luxe keuken en uitstekende sanitaire voorzieningen beschikken alle slaapkamers over comfortabele boxspring bedden en zijn er diverse mindervalidenkamers met een aangepaste badkamer en faciliteiten.

Op het erf van de vakantiewoning zijn fantastische speelvoorzieningen voor kinderen; onder andere een te gekke speeltuin, glijbaan en trampoline voor vele uren speelplezier. Ontspan in de sauna of houtgestookte hottub. Feesten en overnachten in een vakantiehuis in de voorjaarsvakantie? De Jagershut is de ideale locatie voor een geweldig feest of diner met o.a. een professionele muziekinstallatie.

Arrangement vakantiewoning voorjaarsvakantie

  • Weekend, midweek of week in de periode van 26 februari tot en met 6 maart
  • Bereken uw prijs onderaan de pagina
  • Toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n.
  • Aankomst na 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur
  • Gratis hottub en sauna!

Eropuit met de groep in de voorjaarsvakantie

Combineer verblijven en overnachten in het vakantiehuis in de voorjaarsvakantie. De Steenbergerhoeve biedt diverse groepsactiviteiten, zoals leuke workshops, een huifkartocht en heerlijke buffetten of een gezellige barbecue bij de vakantiewoning in de voorjaarsvakantie. Attractiepark Drouwenerzand en zwemparadijs De Bonte Wever zijn leuke dagjes uit met kinderen. Het gemoedelijke dorp Zuidwolde nabij het vakantiehuis is met haar pittoreske restaurantjes, cafeetjes en winkeltjes zeker de moeite waard.