pasen header

Overnachten in vakantiehuis met Pasen in Drenthe

Vier Pasen in Drenthe en verblijf en overnacht in ons vakantiehuis op De Steenbergerhoeve. In het paasweekend kunnen u en uw groep gezellig paaseieren zoeken rondom onze authentieke boerderij. Geniet van speciale wellness tijdens het verblijf in het vakantiehuis met Pasen of ga heerlijk brunchen met de hele groep.

Faciliteiten vakantiehuis met Pasen De Steenbergerhoeve

Het vakantiehuis voor groepen van 10 tot en met 41 personen bestaat uit vier geschakelde accommodaties die afzonderlijk of gecombineerd te boeken zijn en comfortabel en huiselijk zijn ingericht. Naast een luxe keuken en uitstekende sanitaire voorzieningen beschikken alle slaapkamers over comfortabele boxspring bedden en zijn er diverse mindervalidenkamers met een aangepaste badkamer en faciliteiten.

Op het erf van het vakantiehuis zijn fantastische speelvoorzieningen voor kinderen; onder andere een te gekke speeltuin, glijbaan en trampoline voor vele uren speelplezier. Ontspan in de sauna of houtgestookte hottub. Feesten en overnachten in een vakantiehuis met Pasen? De Jagershut is de ideale locatie voor een geweldig feest of diner met o.a. een professionele muziekinstallatie.

Arrangement vakantiehuis met Pasen

  • Aankomst 25 maart en vertrek 28 maart
  • bereken uw prijs onderaan de pagina
  • Toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n.
  • Aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur

Eropuit met de groep met Pasen

Combineer verblijven en overnachten in het vakantiehuis met Pasen. De Steenbergerhoeve biedt diverse groepsactiviteiten, zoals leuke workshops, een huifkartocht en heerlijke buffetten of een gezellige barbecue bij het vakantiehuis met Pasen. De groene omgeving van Drenthe biedt mooie wandelmogelijkheden en fietsroutes. Het gemoedelijke dorp Zuidwolde, nabij het vakantiehuis, is met haar pittoreske restaurantjes, cafeetjes en winkeltjes zeker de moeite waard.

Reserveer online uw arrangement met Pasen