oud en nieuw header

Overnachten in een groot vakantiehuis met oud en nieuw in Drenthe.

Ontdek De Steenbergerhoeve en verblijf en overnacht in een groot vakantiehuis met oud en nieuw. Bij aankomst in het vakantiehuis met oud en nieuw ontvangt u een schaal heerlijke oliebollen en hapjes. Het arrangement is inclusief carbidschieten en wellness om lekker te ontspannen. Ga goed het nieuwe jaar in; comfortabel verblijven in een groot vakantiehuis met oud en nieuw kan al vanaf slechts 85 euro per persoon, per nacht.

Faciliteiten vakantiehuis met oud en nieuw De Steenbergerhoeve.

Het vakantiehuis voor groepen van 10 tot en met 41 personen bestaat uit vier geschakelde accommodaties die afzonderlijk of gecombineerd te boeken zijn en comfortabel en huiselijk zijn ingericht. Naast een luxe keuken en uitstekende sanitaire voorzieningen beschikken alle slaapkamers over comfortabele boxspring bedden en zijn er diverse mindervalidenkamers met een aangepaste badkamer en faciliteiten.

Op het erf van het vakantiehuis zijn fantastische speelvoorzieningen voor kinderen; onder andere een te gekke speeltuin, glijbaan en trampoline voor vele uren speelplezier. Houd uzelf lekker warm in de sauna of houtgestookte hottub. Feesten en overnachten in een groot vakantiehuis met oud en nieuw? De Jagershut is de ideale locatie voor een geweldig feest of diner met o.a. een professionele muziekinstallatie.

Arrangement groot vakantiehuis met oud en nieuw

  • Aankomst 30 december en vertrek 3 januari
  • Bereken uw prijs onderaan de pagina
  • Toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n.
  • Aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur

Eropuit met de groep met oud en nieuw

Combineer verblijven en overnachten in een groot vakantiehuis met oud en nieuw. De Steenbergerhoeve biedt diverse groepsactiviteiten, zoals leuke workshops, een huifkartocht en heerlijke buffetten of een gezellige barbecue bij het vakantiehuis met oud en nieuw. De groene omgeving van Drenthe is ideaal voor oudejaarswandelingen. Het gemoedelijke dorpje Zuidwolde nabij het vakantiehuis is met haar pittoreske restaurantjes, cafeetjes en winkeltjes zeker de moeite waard.