slide familie

Sfeervol vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe

vakantiehuis 10 personen drenthe

Vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe huren? Dan bent u bij de Steenbergerhoeve aan het juiste adres. Ons 10-persoons vakantiehuis is ideaal voor een weekendje weg met een kleine groep vrienden, familieleden of collega’s. Wij bieden vele leuke activiteiten die uw vakantie compleet maken. Kom overnachten in ons knusse, luxe vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe en beleef een fantastische vakantie!

Luxe vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe: tot in de puntjes verzorgd!

Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie in onze vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe. Bij de inrichting van dit 10-persoons vakantiehuis is er zo veel mogelijk aan comfort gedacht. Kijk een film op onze loungebanken of geniet gezamenlijk van een smakelijke maaltijd aan de grote keukentafel. Schijnt het zonnetje? Het ruime terras van ons vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe beschikt over een houten schommelstoel en een kolossale tafel waaraan u een gezelschapsspelletje kunt spelen.

Fantastische activiteiten bij de Steenbergerhoeve – vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe

Maak uw vakantie in ons vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe compleet door deel te nemen aan één van onze fantastische activiteiten. Zo kunt u een Las Vegas Night organiseren, een buffet of barbecue laten verzorgen, een springkussen voor de kinderen huren of een spectaculaire show met roofvogels bekijken. Origineel dagje eropuit? Huur een segway bij de Steenbergerhoeve en ontdek de omgeving onder begeleiding van een gids op een wel heel bijzondere manier!

Reserveer online direct uw vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe

Een vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe huren is nog nooit zó leuk geweest. Reserveer online direct uw vakantie bij de Steenbergerhoeve!