slide familie

Natuurhuisje in Drenthe: natuurlijk bij de Steenbergerhoeve!

natuurhuisje drenthe

Wilt u een natuurhuisje in Drenthe huren? Kom dan naar de Steenbergerhoeve! Onze natuurhuisjes zijn geschikt voor 8-44 personen en bieden u alle gemakken voor een heerlijk weekendje of midweek weg. Steenbergerhoeve ligt in Zuidwolde, een pittoreske dorp in Drenthe. Hier kunt u optimaal genieten van de Drentse natuur. Ons natuurhuisje in Drenthe is dé perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning. Kom naar de Steenbergerhoeve en geniet van een natuurrijke vakantie!

Natuurhuisje in Drenthe met geweldige faciliteiten

Ons natuurhuisje in Drenthe heeft alles in huis om u een geweldige tijd op de Steenbergerhoeve te bezorgen. Zo zijn de huizen prachtig ingericht met nostalgische elementen en hoeft u absoluut niet bang te zijn dat uw natuurhuisje in Drenthe te groot of te klein is voor u en uw gezelschap. Wij bieden alles precies op maat! Ook hebben wij gedacht aan uitstekende, extra zorgfaciliteiten, zodat iedereen bij de Steenbergerhoeve kan overnachten.

Wist u al dat wij waanzinnige activiteiten voor jong en oud organiseren? Zo kunt u de natuur ontdekken op een segway, genieten van de omgeving tijdens een huifkartocht of indrukwekkende roofvogels bewonderen tijdens de spectaculaire roofvogelshow.

Ontdek de omgeving – natuurhuisje in Drenthe

In de groene, bosrijke omgeving kunt u heerlijk eropuit gaan tijdens uw verblijf in ons natuurhuisje in Drenthe. In gemeente De Wolden vindt u bijna alle Drentse landschappen met bos, heide en beekdalen. Breng ook zeker een bezoek aan natuurgebieden het Reestdal of Nationaal Park Dwingelderveld en volg de mooiste fiets- en wandelroutes.

Overnacht u met de kinderen in het natuurhuisje in Drenthe bij Steenbergerhoeve? Net buiten de Steenbergerhoeve kunnen de kinderen op ontdekkingstocht naar dieren en bijzondere planten in de bossen.

Meer weten over het natuurhuisje bij Steenbergerhoeve

Heeft u interesse in een onvergetelijk verblijf in ons natuurhuisje in Drenthe? Neem dan contact met ons op of reserveer online.

Graag tot ziens!