slide familie

Bijzonder overnachten in Drenthe? Kom naar de Steenbergerhoeve!

bijzonder overnachten drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe? Dan is de Steenbergerhoeve echt iets voor u. Bij ons geniet u van een geweldig, bijzonder verblijf in een bijzonder groepsaccommodatie voor 8-44 personen. Wat de Steenbergerhoeve zo bijzonder maakt? Onze accommodaties zijn gesitueerd in een typische Drentse boerderij uit de 19e eeuw, waarbij typische authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Kom ook bijzonder overnachten in Drenthe bij de Steenbergerhoeve en geniet!

Wist u al dat wij spectaculaire activiteiten voor jong en oud voor u kunnen organiseren? Zo kunt u de Drentse natuur bewonderen op een segway, genieten van de bosrijke omgeving tijdens een huifkartocht of indrukwekkende roofvogels bewonderen tijdens de roofvogelshow.

Nostalgie – bijzonder overnachten in Drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe bij de Steenbergerhoeve betekent genieten van alle gemakken. Onze groepsaccommodaties hebben alles in huis om u een geweldig verblijf in Drenthe te bezorgen. De inrichting van de Steenbergerhoeve is wel heel erg bijzonder. Een aantal elementen van de van oorsprong 19e eeuwse boerderij zijn bewaard gebleven. Zo komt u vele nostalgische kenmerken tegen: oude schilderijen, foto’s van vroeger en prachtige houten balken. De kast met verhalen maakt de accommodatie helemaal compleet. Hierin treft u diverse typische producten met een verhaal, bijvoorbeeld een van de eerste fotocamera’s. Opa’s en oma’s vinden het vaak maar wat leuk om te laten zien hoe foto’s vroeger werden gemaakt.

Ook bieden wij voor elke groep een groepsaccommodatie op maat, de groepsaccommodaties liggen geschakeld aan elkaar in de boerderij. Of u dus met een groep van 10, 15 of 40 personen komt, wij bieden altijd een passend verblijf aan!

Bijzonder overnachten in Drenthe bij de Steenbergerhoeve is mogelijk voor iedereen, wij bieden uitstekende zorgfaciliteiten aan, zodat iedereen kan genieten bij de Steenbergerhoeve.

Bijzonder overnachten in Drenthe met feestlocatie

Wij organiseren dé leukste feesten tijdens uw verblijf bij de Steenbergerhoeve, een ideale combinatie met bijzonder overnachten in Drenthe. Vier de leukste feesten in de Jagershut! Deze sfeervolle, unieke feestlocatie beschikt over o.a. een bar, professionele muziekinstallatie én discoverlichting. Wilt u zelf koken of door ons een altijd geslaagde barbecue laten verzorgen? Het is allemaal mogelijk. Kortom: wij bieden het hele totaalpakket waardoor u optimaal kunt genieten van onze bijzondere accommodatie!

Meer weten over bijzonder overnachten in Drenthe bij de Steenbergerhoeve? Neem dan contact met ons op reserveer online direct uw verblijf op deze toplocatie!