bg mobile

Bedrijfsuitje in Drenthe

bedrijfsuitje drenthe

Bedrijfsuitje in Drenthe organiseren? Kom dan naar de Steenbergerhoeve in Zuidwolde. Wij organiseren diverse leuke, unieke en gezellige bedrijfsactiviteiten. Met ons ruime aanbod is er voor elk soort bedrijfsuitje in Drenthe wel wat wils. Naast de ware uitdaging van een goede teambuilding staat ook het hebben van een onvergetelijke, maar vooral een gezellige tijd bij de Steenbergerhoeve centraal. Als u uw bedrijfsuitje door ons laat organiseren, dan denkt u er met veel plezier aan terug!

Origineel bedrijfsuitje in Drenthe

Een leuk bedrijfsuitje is een effectief bedrijfsuitje. Zeker als ze dan ook nog een origineel zijn. Ontdek samen met uw collega’s de omgeving op een unieke wijze, namelijk op een segway! Heeft u nog nooit op een segway gereden, wees gerust: voordat de tour begint krijgt u voldoende instructies en kunt u oefenen.

Een andere aanrader is het volgen van onze djembé workshop. Waant u zich in de Afrikaanse wereld met dit oud Afrikaans instrument waar het niet alleen gaat om de muziek die u ermee kunt maken, maar ook om het samenspel en de communicatie met uw collega’s.

Bekijk onze activteiten

Culinaire gezelligheid: compleet verzorgd bedrijfsuitje in Drenthe

bedrijfsuitje in drenthe

Ook voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Drenthe bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met lokale cateraars die u van gevarieerde buffetten en een gezellige barbecue kunnen voorzien. Door de uitstekende kwaliteit en bereiding van de (streek)producten geniet u van een overheerlijke maaltijd. Voor elk thema en budget hebben wij een passend aanbod.

Sluit de dag af met een knallend bedrijfsfeest!

Sluit het bedrijfsuitje in alle gezelligheid af met een knallend bedrijfsfeest op onze ideale feestlocatie. Onze boerderij en Jagershut zijn zeer geschikt om een succesvol, compleet feest te geven. Of u nu een formeel of informeel bedrijfsfeest wilt organiseren: wij denken graag met u mee. Zo kunnen wij ook bedrijfsfeesten met een specifieke thema of bedrijfsborrels verzorgen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Overnachten bij de Steenbergerhoeve

Na een bedrijfsuitje en/of een bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet naar huis te rijden! U kunt met maximaal 41 personen overnachten op de comfortabele bedden in groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve. Ideaal als u en uw collega’s van ver moeten reizen. Wat onze groepsaccommodatie zo bijzonder maakt naast de uitstekende gastvrijheid en service? Bij ons kunt u genieten van ontspanning en luxe met onze wellnessfaciliteiten.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje in Drenthe.

Zakelijke arrangementen

Met de zakelijke arrangementen van de Steenbergerhoeve hoeft u tijdens het vergaderen nergens aan te denken. Alles wordt namelijk voor u geregeld! U heeft de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast is het ook mogelijk een arrangement op maat samen te stellen.

Een dagdeel vergaderen

Bij een dagdeel vergaderen zitten koffie, thee en wat lekkers zoals noga en chocola inbegrepen. Ook mag u gratis gebruik maken van het internet, de flipover met stiften en beamer. Een dagdeel vergaderen duurt van 08:00 uur tot 12:30 uur of van 13:00 uur tot en met 18:00 uur. De prijs is exclusief € 75,- zaalhuur.

 • Dagdeel vergaderen 10 personen: € 125,-
 • Dagdeel vergaderen 15 personen: € 150,-
 • Dagdeel vergaderen 20 personen: € 200,-

Twee dagdelen vergaderen

Het is ook mogelijk twee dagdelen te vergaderen. U heeft dan de beschikking over dezelfde faciliteiten als bij een enkel dagdeel vergaderen. Echter, u maakt dan van 08:00 uur tot 18:00 uur gebruik van de vergaderruimte. Ook de prijs van twee dagdelen vergaderen is exclusief € 75,- euro zaalhuur.

 • Twee dagdelen vergaderen 10 personen: € 200,-
 • Twee dagdelen vergaderen 15 personen: € 250,-
 • Twee dagdelen vergaderen 20 personen: € 300,-

Meerdaags vergaderarrangement

Heeft u niet genoeg aan een dag vergaderen? Kies dan voor ons uitgebreide meerdaagse vergaderarrangement. Voor een basic meerdaags arrangement betaalt u € 132,50 per persoon. Een luxe meerdaags arrangement kost € 155,-. Het verschil tussen beide arrangementen is dat de lunch van het luxe arrangement uitgebreider is. Zowel de prijs van de basic als van het luxe arrangement is zonder zaalhuur (€ 175,-). Het arrangement bestaat uit:

 • 2 x lunch
 • 1 x ontbijt
 • 1 x diner
 • 1 x overnachting in een van onze prachtige groepsaccommodaties
 • Onbeperkt koffie, thee en lekkers

Vergaderen en overnachten in Drenthe

vergaderen en overnachten in drentheBij de Steenbergerhoeve kunt u vergaderen en overnachten in Drenthe. Zo kunt u ervoor kiezen om te vergaderen in de vergaderruimte of informeel vergaderen in een van de groepsaccommodaties. Als aangename onderbreking van de vergadering kan De Steenbergerhoeve diverse activiteiten voor u verzorgen. Ook een smakelijke lunch en diner behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Vergaderen en overnachten in een groepsaccommodatie

De Steenbergerhoeve beschikt over schakelbare groepsaccommodaties geschikt voor 10 – 41 personen. De groepsaccommodaties beschikken over luxe slaapkamers geschikt voor 2 of 3 personen.
De moderne keuken is van werkelijk alle gemakken voorzien. Kookt u liever niet zelf? Maak dan gebruik van onze cateringservice, of kies voor een gezellige barbecue of een lopend buffet.

Sluit de dag af met een borrel

vergaderen en overnachten in drentheNaast het feit dat u na een lange dag niet meer naar huis hoeft te rijden, heeft overnachten op onze vergaderlocatie nog een groot voordeel. U kunt namelijk de zakelijke bijeenkomst beëindigen met een lekker drankje! Wij organiseren met het grootste plezier bedrijfsborrels. Uiteraard kunt u hierbij ook genieten van een lekker hapje. Wilt u de borrel nog specialer maken? Kies dan voor een van onze leuke activiteiten! Neem snel contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Vraag offerte aan

Onze accommodaties

De Deele
20
9
8
 • ruime woonkamer
 • grote keuken
De Hooivakken
11
5
3
 • kast vol verhalen
 • sfeervol & huiselijk
De Kalverhokken
10
5
3
 • sfeervol & knus
 • veel privacy
Het Erf
41
19
14
 • exclusieve accommodatie
 • inclusief feestlocatie
De Steenberg
21
10
6
 • geschakelde accommodatie
 • 2 woonkamers
De Paardenstal
31
14
11
 • geschakelde accommodatie
 • 2 woonkamers

Personeelsfeestjes en teambuilding in Drenthe

personeelsfeest of teambuildingVoor uw personeelsfeest of teambuildingssessie bent u van harte welkom op de Steenbergerhoeve in Drenthe! Wij organiseren met veel plezier een bijzondere dag voor u en uw collega's. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige barbecue met borrel, maar ook voor een complete dansavond in onze gezellige Jagershut! Ook wat betreft teambuilding heeft u volop keuze. Eén garantie heeft u zeker: aan het einde van de dag is uw team nog hechter!

Teambuilding

teambuildingIn samenwerking met verschillende lokale bedrijven organiseren wij de diverse activiteiten. Dit is perfect als u een dag met een collega's wilt werken aan teambuilding. Enkele aanraders zijn de segway tours of djembélessen. Ook activiteiten op maat zijn uiteraard mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!

Het feest van het jaar bij De Steenbergerhoeve!

personeelsfeestDe Steenbergerhoeve is de ideale locatie om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. U kunt dit meteen na uw (meerdaagse) vergadering plannen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom zonder vergaderarrangement.

Voor een avond vol muziek kunt u terecht in de Jagershut. Deze is voorzien van een ultramoderne muziekinstallatie en een sfeervolle bar. Op mooie dagen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het feestje buiten te vieren. Combineer het met een lopend buffet of een gezellige barbecue, en uw feest is gegarandeerd een groot succes!

Unieke vergaderlocatie in Drenthe

Onze luxe vergaderlocatie in Drenthe zorgt ervoor dat u de zaken eens vanuit een ander perspectief bekijkt. Dit komt mede door de bijzondere ligging van de Steenbergerhoeve. U vindt bij ons namelijk veel groen, prachtige bomen en unieke, Drentse vergezichten. Ook de nostalgische elementen van de boerderij gecombineerd met moderne, hedendaagse gemakken dragen bij aan een frisse blik.

Diverse vergaderruimtes in vergaderlocatie de Steenbergerhoeve in Drenthe

vergaderlocatie drentheDe Steenbergerhoeve beschikt over diverse vergaderruimtes voor vergaderingen in Drenthe met 20 tot wel 50 personen. Zo kunnen er op de eerste verdieping van de Jagershut en de Kalverhokken tot wel 20 personen informeel vergaderen. Op de begane grond van de Jagershut kunnen grotere zakelijke evenementen tot 50 personen worden georganiseerd. Denk hierbij onder andere aan presentaties en lezingen.

De Hooivakken en de Deel zijn met een capaciteit van respectievelijk 10 en 12 personen perfect voor brainstormsessies of informele vergaderingen met een kleine groep. Het is ook mogelijk om een grote ruimte te kiezen en daarna in andere ruimtes uiteen te gaan om los van elkaar de zaken te bespreken.

 

Vergaderlocatie in Drenthe met moderne faciliteiten

Uiteraard bieden wij in onze vergaderlocatie in Drenthe diverse vergaderfaciliteiten zodat alle zakelijke besprekingen extra soepel verlopen. Zo is er draadloos internet waar u gratis gebruik van mag maken. Ook zijn er flip-overs met viltstiften en beamers met bijbehorende schermen. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het organiseren van een vergadering. 

Vergaderarrangementen

vergaderlocatie in DrentheOp onze vergaderlocatie in Drenthe zijn diverse arrangementen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een dagdeel vergaderen met bijvoorbeeld een koffie- en theearrangement. Wanneer u een hele dag vergadert, kunt u tijdens de middagpauze genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een diner. Wilt u graag overnachten op de Steenbergerhoeve? Kies dan voor een meerdaags vergaderarrangement met overnachting, ontbijt, lunch en diner! Wij bieden doordeweeks vergaderarrangementen tot maximaal 32 uur.

Vraag offerte aan