slide zorg1

Dagbesteding op de Steenbergerhoeve

De Steenbergerhoeve biedt u meer dan alleen een groepsaccommodatie met voorzieningen voor mindervaliden. U kunt bij ons namelijk ook gebruik maken van de dagbesteding. Het concept bieden wij aan sinds 1 maart 2015 en is tot nu toe een groot succes. In samenspraak met onze gasten verbeteren wij onze service keer op keer, waardoor wij u alles kunnen geven waar u om vraagt. Het doel van deze dagbesteding is om u een geweldig leuke dag te bezorgen. Daar doen wij graag ons uiterste best voor!

Invulling dagbesteding

De dagbesteding bestaat uit een vaste structuur. Zo wordt er elke middag een warme maaltijd genuttigd, worden alle activiteiten begeleidt door een vaste activiteitenbegeleidster met ervaring op het gebied van verzorging en is er altijd gediplomeerde verzorgende en een gediplomeerde verpleegkundige aanwezig. Op deze manier zijn wij in staat direct de nodige medische zorg te verlenen.

Welke activiteiten er die dag plaatsvinden, hangt van het gezelschap af. Wij bieden graag zorg op maat en kijken daarom ook naar welke activiteiten de gasten willen doen.

Meer informatie of reserveren

U kunt elke doordeweekse dag (maandag tot en met vrijdag) van 9:00 uur tot 16:00 uur deelnemen aan de dagbesteding. Reserveren voor de dagbesteding is wel gewenst. De dagbesteding gaat namelijk door op het moment dat er minimaal 4 gasten hebben gereserveerd.

Voor nadere informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Steenbergerhoeve Dagbesteding: 0528 - 37 00 53.