slide kids

Huur een springkussen voor de kinderen

Op het speelveld van Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve staan vele speelfaciliteiten. Maar wilt u een feest of familieweekend helemaal compleet maken, huur dan een springkussen. Een springkussen is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook menig volwassenen kan hier veel springplezier aan beleven.

Uren springplezier voor de kinderen

Een feest of familieweekend is pas echt geslaagd als jong en oud het naar hun zin hebben. Kinderen willen niets liever dan uren spelen met elkaar en wat is er leuker dan elkaar de beste trucs laten zien op een springkussen? Wie kan het hoogste springen of koppeltje duikelen? Of misschien zelfs een salto? Huur een springkussen en laat ze er lekker op los springen!

Springkussen voor volwassenen

De springkussens zijn te huur in allerlei vormen en maten. Zo zijn er ook diverse springkussens die zelfs voor volwassenen een grote uitdaging zijn. Een stormbaan of klimtoren zijn bijvoorbeeld een leuke optie voor een vrijgezellenfeest of teambuilding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.