slide omgeving

Op zoek naar een origineel uitje? Maak een tour met een segway!

U kunt de omgeving ontdekken op de fiets, met de auto of in een huifkar. Maar wilt u eens iets anders, iets origineels, huur dan een segway! Ga met uw vrienden, familie of collega’s een dagje er op uit en maak een mooie tour met een segway door Drenthe.

Op pad met een segway

Wanneer u een segway arrangement reserveert maakt u een geweldige tour van circa 2,5 uur door de directe omgeving van groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve. Uw gids zal u rondleiden en diverse leuke plekjes in de omgeving laten zien.
Tijdens de tour wordt uiteraard ook gedacht aan de innerlijke mens. Daarom wordt er regelmatig een korte pauze ingelast, met onder andere een lekkere versnapering.

Inhoud segwaytour arrangement

  • Tour van 2,5 uur
  • Huur van een segway
  • Instructie, veiligheidshesje en helm
  • Versnapering onderweg
  • Minimaal 6 – maximaal 10 personen
  • Minimum leeftijd 16 jaar

Nu voor slechts € 65,- per persoon

Een unieke ervaring met een segway

De segway is een relatief nieuw elektronisch vervoermiddel, waarbij u met uw lichaam het vervoermiddel bestuurt. Leunt u naar voren, dan gaat de segway ook naar voren. Leunt u naar achteren, dan stopt de segway. Ook een bocht maken gaat moeiteloos wanneer u met uw lichaam naar links of naar rechts leunt. Uiteraard krijgt u voorafgaand aan de tour een instructie en kunt u kort oefenen. Voor uw eigen veiligheid is het dragen van een veiligheidshesje en een helm verplicht.

Wilt u meer weten over de segway tour, neem dan contact met ons op.