slide omgeving

Een gezellige kookworkshop in Drenthe bij Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve

Reserveer een kookworkshop in Drenthe bij de Steenbergerhoeve en er gaat een wereld voor u open! Koken is voor sommigen misschien een noodzakelijk kwaad, maar het kan ook ontzettend leuk, leerzaam en smakelijk zijn! Ontdek uw eigen culinaire kwaliteiten en word een ster in de keuken tijdens de kookworkshop!

Kookworkshop Drenthe: leer koken van een chefkok

De chefkok heeft alles al voor u voorbereid voor de kookworkshop in Drenthe. Hij heeft een heerlijk 3-gangenmenu samengesteld, de boodschappen gedaan en de recepten uitgewerkt. Na een korte kennismaking, uiteraard onder het genot van een drankje, gaat u samen met uw collega’s, vrienden of familie kokkerellen. U beleeft een gezellige avond in een ontspannen ambiance. En als alles klaar is kunt u aan tafel! Tijd om te genieten van uw eigen kookkunsten.

Gezellig, lekker en leerzaam

Bij een kookworkshop draait het niet alleen om de gezelligheid en de lekkere maaltijd. Het kan ook een goed onderdeel zijn van de teambuilding. U leert de fijne kneepjes van het vak, maar daar komt nog veel meer bij kijken. Het is een kwestie van samenwerken, timing en goede communicatie. Kortom, een leuke uitdaging met een smakelijk resultaat!

Legenda

Cultuur & musea
Er op uit
Eten & drinken
Speciaal voor kinderen
Sport & ontspanning
Winkels & markten
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
9,7
9,4
9,9
9,5
9,9
9,5

9,7

16
beoordelingen