slide omgeving

Buffetten en barbecue, alles draait om culinaire gezelligheid!

Heeft u geen zin om te koken tijdens een gezellig weekendje weg met vrienden, collega’s of familie? Dat is bij Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve ook helemaal niet nodig. Wij zorgen graag voor een gevarieerd buffet of een altijd gezellige barbecue.

Gevarieerde buffetten

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve werkt nauw samen met lokale ondernemers. Zij zorgen voor (streek)producten van uitstekende kwaliteit en maken daar graag een heerlijke maaltijd van. Of u nu houdt van vlees, vis of vegetarische maaltijden, alles is mogelijk.
Wanneer u een bepaald themafeest organiseert denken wij graag met u mee. Een buffet in Hawaï-stijl? Stampotten? Geen enkel punt, onze cateraar weet er altijd weer wat lekkers van te maken.

Gezellige barbecue

Niks is zo gezellig als een barbecue. De geur van houtskool en de smaak van gegrild vis of vlees zorgen bij menigeen voor een leuke herinnering. Bij een barbecue draait het niet alleen om het eten, maar ook om een gezellig samenzijn in een informele setting. Wij verzorgen graag in samenwerking met de slager voor een professionele barbecue en heerlijke lekkernijen. Van vlees tot vis, van salade tot stokbrood. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd, waarbij wij voor elk budget een geweldige barbecue kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.