slide feest2

De Jagershut, een gezellige multifunctionele ruimte

icon aantal personen blauw100 personen icon muziekProfessionele audioicon karaokeKaraoke mogelijk

Groepsaccommodatie de Steenbergerhoeve heeft aan alles gedacht. De luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. Daarnaast laten we u graag kennismaken met de Jagershut, een multifunctionele en zeer sfeervolle recreatieruimte en ultieme feestlocatie.

Sfeervolle feestlocatie "de Jagershut" in Drenthe

Feestlocatie "de Jagershut" in Drenthe is de ideale plek om met een grote groep vrienden, familie of collega’s samen een hapje te eten, een gezelschapsspel te spelen of om een onvergetelijk feest te geven.

In feestlocatie de Jagershut is aan werkelijk alles gedacht. De professionele muziekinstallatie is gekoppeld aan een laptop waardoor u alle gewenste muziek kunt afspelen. Via de beamer kunt u foto’s en video’s tonen of een quiz spelen. Uiteraard mogen de feestverlichting, rookmachine en karaokemachine ook niet ontbreken. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig tijd samen zijn aanwezig!

Huur voordelig de Jagershut

Wanneer u een accommodatie huurt bij de Steenbergerhoeve in Zuidwolde kunt u tegen een scherp tarief feestlocatie de Jagershut huren. Vraag een offerte aan voor dedeze sfeervolle feestlocatie. Wanneer u de accommodatie het Erf voor een weekend, midweek of week huurt mag u kosteloos gebruik maken van de Jagershut indien beschikbaar.

De locatie is te huiur voor minimaal 30 personen en maximaal 80 personen.

Uiteraard is het ook mogelijk om catering te bestellen of een dranken arrangement. Lees hier meer over de mogelijkheden of neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan.

Feestlocatie de Jagershut in beeld