slide feest2

Uitstekende catering

Onze uiterst professionele keukens zijn de ideale omgeving om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Het is echter nog leuker om tijdens uw verblijf op de Steenbergerhoeve voor u te laten zorgen! Daarom kunt u bij ons gebruik maken van de catering!

De lekkerste hapjes en drankjes

De gastheer en gastvrouw van de Steenbergerhoeve zijn echte horeca ondernemers. Door hun jarenlange ervaring in de horeca, weten zij precies hoe zij gasten op hun gemak moeten stellen. U zult ook nooit het terrein van de Steenbergerhoeve verlaten voordat u helemaal tevreden bent!

Dit geldt niet alleen voor de overnachtingen in de groepsaccommodaties, maar uiteraard ook voor de catering. Door ons uitgebreide netwerk, bestaande uit lokale ondernemers, zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Het is vanzelfsprekend dat wij rekening houden met specifieke dieetwensen. Ook is het mogelijk om voortijdig uw voorkeur aan te geven als u bepaalde ingrediënten niet lust.

Buffetten en barbecues

Een gezellige dag op de Steenbergerhoeve sluit u af met een overheerlijk buffet of barbecue. Wij maken het zo luxe of basic als dat u zelf wenst. U kunt er dus voor kiezen om een lekkere biefstuk, entrecote of varkenshaas op de barbecue te laten leggen, maar het is ook mogelijk om u te beperken tot de worstjes, hamburgers en kipsaté.

De buffetten kunnen worden opgediend aan de hand van een thema. Zo is het een optie om alleen te kiezen voor een visbuffet of juist een vegetarische variant. Eten er veel kleine kinderen mee? Dan is een apart kinderbuffet met bijvoorbeeld frietjes en kroketten een echte aanrader!

Catering bij de Steenbergerhoeve

Voordelige tarieven feestlocatie de Jagershut

Eten en drinken

Dranken compleet € 25,- p.p. inclusief onbeperkt:

  • Koffie en thee
  • Frisdranken
  • Wijn, bier en binnenlands gedestilleerd
  • Nootjes
  • Buitenlands gedestilleerd tegen meerprijs

Kopje koffie/thee met gebak € 2,50 p.p. (min. 30 personen)

Barbecue

Huur barbecue € 35,- inclusief gas en eindschoonmaak
Vlees van Bouwman gildeslager vleespakket vanaf € 4,95 p.p.
Salades van Steenberg Partyservice vanaf € 3,25 p.p.

Meer informatie

Heeft u speciale wensen of wilt u een bijzondere thema-avond organiseren, neem dan contact met ons op voor een passende offerte. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijk feest van te maken.